top of page

Het bestuur

We stellen ons even aan u voor.

WhatsApp Image 2021-07-24 at 10.58.58.jpeg

Yvonne Oostendorp
Voorzitter

Mijn passie ligt bij het werken met mensen; wat drijft ze te doen wat ze doen? Welke talenten heeft iemand en hoe kunnen deze talenten het best worden ingezet? Ik ga graag uit van iemands mogelijkheden. Ik heb ervaren hoe creativiteit ingezet kan worden om mensen te helpen en hen te begeleiden naar een fijner bestaan. Mijn werk als persoonlijk begeleidster en creatief coach doe ik vanuit mijn passie.

Toen ik werd gevraagd om in het stichtingsbestuur te komen, zei ik volmondig ja. Vanuit mijn functie binnen het bestuur kan ik ‘achter de schermen’ een bijdrage leveren aan de mooie doelstellingen van zowel de stichting als de theaterwerkplaats. Ik hoop dat de stichting de theaterwerkplaats kan ondersteunen in het realiseren van mooie projecten die bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van de artiesten en hun een zichtbare plek in de samenleving kan geven.

20190909_115251.jpg

Lizzy Piscaer-Hutten
Secretaris

Jaren geleden ben ik begonnen als vrijwilliger bij Stichting Heppie; een stichting die vakanties organiseert voor kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen. Dit kunnen hele uiteenlopende omstandigheden zijn, van een moeilijke gezinssituatie, tot een autistische stoornis of gedragsproblemen. Hier heb ik bij mogen dragen aan het verzorgen van een onvergetelijke tijd, waar kinderen zichzelf mochten zijn, mochten stralen en even hun zorgen mochten vergeten. Toen ik gevraagd werd voor het bestuur van Stichting Zutphens Onbeperkt Talent, was ik direct enthousiast. Dit is weer een mooie kans om bij te mogen dragen aan het laten stralen van mensen en ze in hun kracht te mogen zetten, dit keer niet via vakanties, maar achter de schermen. Ik hoop dat we met de stichting kunnen bijdragen aan het neerzetten van mooie projecten, waarbij de artiesten in hun kracht gezet worden en mogen stralen.

Op dit moment zijn we opzoek naar een nieuw bestuurslid die Lizzy Piscaer-Hutten kan gaan vervangen.

pasfoto.jpg

Tessa Kloost
Penningmeester

Kunst en cultuur zijn altijd een belangrijk deel van mijn leven geweest en hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Tijdens mijn bachelor theaterwetenschappen vond ik mijn liefde voor community arts. Hierin werd voor mij bevestigd wat ik ook eerder om mij heen al had gezien, namelijk hoe een groot verschil het beoefenen van kunst kan maken in de levens van vele mensen. Als fondsenwerver zet ik mij in om kunst en cultuur toegankelijk(er) te maken en te houden. Mijn functie als bestuurslid bij Stichting Zutphen’s Onbeperkt Talent ligt in het verlengde hiervan. Het geeft mij de mogelijkheid om op meer plekken eraan bij te dragen dat nog meer mensen zichzelf via kunst kunnen ontdekken en ontwikkelen.

Logo Zutphens Onbeperkt Talent (2).png
bottom of page