top of page

Wordt vriend!

Met uw steun kan de Stichting haar mooie projecten waarmaken en mensen met een beperking in deze samenleving steunen en podium bieden. Samen maken we (cultureel) Nederland meer inclusief.

 

Vanaf slechts €25,00 euro per jaar ben je al Vriend. Daarmee help je ons dus om nog meer mensen met een beperking een professioneel podium te bieden midden in de samenleving. Daar doen we natuurlijk graag iets voor terug:

       Ervaar wat jouw bijdrage doet tijdens de jaarlijkse vriendendag

       Lees over alle ontwikkelingen in de Nieuwsbrief

Onze Projecten

Theaterwerkplaats de Rode Hoed

Stichting Zutphens Onbeperkt Talent en Theaterwerkplaats de Rode Hoed steunen elkaar over en weer om cultureel en maatschappelijk Zutphen inclusiever te maken. Wij helpen de theaterwerkplaats bij verschillende projecten en de theaterwerkplaats stelt haar ruimte beschikbaar voor onze activiteiten. Door jouw bijdrage te labelen aan de theaterwerkplaats kan zij nog mooier theater maken, werken aan de persoonlijke ontwikkeling van alle artiesten en kan de theaterwerkplaats nog meer artiesten ontvangen.

Cultureel café

Op deze avonden willen we het podium openstellen voor iedereen die zijn talenten wil laten zien, voor mensen met én zonder beperking. Publiek kan genieten van een avondvullend programma met verschillende korte acts. Alles kan en niks is gek. Op dit moment is er nog geen vergelijkbaar podium in Zutphen en omstreken. Door jouw gift te labelen aan het Cultureel Café maak je meerdere keren per jaar een echt inclusief podium mogelijk.

Ja, ik wordt graag vriend

van Stichting Zutphens Onbeperkt talent en ontvang jaarlijks een factuur voor mijn gift van:
Het is ook mogelijk om jouw gift te labelen aan een van onze projecten. Zo steun je dat project waar jouw hart ligt. Ik label mijn gift graag aan (niet verplicht):

Bedankt dat u vriend wordt. Wij sturen u een mail als uw registratie is verwerkt

Mocht je een foutmelding krijgen met dit formulier. Laat het ons dan even weten en stuur dan je gegeven op naar info@zutphensonbeperkttalent.nl

Stichting Zutphens Onbeperkt Talent zet zich in voor een inclusievere samenleving voor mensen met een beperking
bottom of page